Papadzules

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Papadzula
Papadzula

Papadzules ( pangucap cara Spanyol: [papaˈtsules] ; Spanyol Spanyol, saka Maya [papatsofieːles] ) minangka panganan tradisional saka Semenanjung Yucatán sing padha karo enchilada . Ing bentuk sing paling gampang yaiku tortilla jagung dicelupake ana ing saos pepita (wiji waluh) sing diiseni endhog godhog, lan dihiasi nganggo saos tomat-mrico sing wis dimasak.