Menyang kontèn

Pantom Heilbronn

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Panengeran papan patiné Opsir Kiesewetter

Pantom Heilbronn, uga asring ingaran "Wadon Tanpa Rupa", ya iku pamati rumanté wadon sing durung kawruhan jatidhiriné. Juru pati iki kasil pangira-ira saka sawenèh tandha yekti DNA sing ditemu ana ing papan pialan ing Ostenrik, Prancis, lan Jerman kawit 1993 tekan 2009. Enem rajapati kadadèn, kalebu patiné opsir pulisi Michèle Kiesewetter ing Heilbronn, Jerman kala surya 25 April 2007.

Gegathukan siji-sijiné antara piala-piala sing ana ya iku DNA. Tekan Maret 2009, tandha yekti wis kakumpul saka 40 papan pialaning kadadèn rajapati nganti pamaling. Kala pungkasaning Maret 2009, juru panylidhik mbiwara manawa sing ingaran "Pantom" iku satemené ora ana, déné DNA sing ditemu ana ing papan-papan pialan wis ana ndhisikan ing korok kapas sarana nglumpukaké pralampita DNA.[1]

Kadadèn iki digawé carita fiksi ing épisodhe "Dead Reckoning" (Étungan Mati) saka CSI: NY mangsa angka 6[citation needed] lan épisodhe "Death Has No Dominion" (Pati Ora Ndarbèni Laladan) saka Silent Witness mangsa angka 15.

Rujukan[besut | besut sumber]