Pasisir Widarapayung

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Panté Widarapayung)
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Pasisir Widarapayung inggih punika satunggaling panggénan wisata ingkang wonten ing Dhusun Widarapayung, Kacamatan Binangun, Kabupatèn Cilacap.