Pangiris endhog

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Pengiris endhog
Gunakake alat pengiris endhog

Pengiris endhog minangka piranti nyiyapake panganan sing digunakake kanggo ngiris endhog sing dikodhog, rebus kanthi cepet lan rata. Pengiris endhog kalebu sajian slotted kanggo nyepetake endhog lan piring kabel utawa wilah engsel sing bisa ditutup kanggo diiris. [1] [2] Iki ditemokake ing wiwitan abad kaping 20 dening Willy Abel Jerman (1875-1951) sing uga nyipta pemotong roti. Slicers endhog pisanan diprodhuksi ing Berlin-Lichtenberg .

Irisan endhog


[3]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. "Egg slicer," in Charles G. Sinclair, ed., The International Dictionary of Food and Cooking, p. 184. Peter Collin Pub., 1998. Google Book Search. Retrieved on December 11, 2009.
  2. David Joachim, The Clever Cook's Kitchen Handbook: 5037 Ingenious Hints, Secrets, Shortcuts and Solutions, p. 161. Rodale Inc., 2002. Google Book Search. Retrieved on December 11, 2009.
  3. "The Egg Slicer was a World-Wide Success (in German)". April 23, 1997. Dibukak ing December 1, 2015.