Panggaris mata

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Liner mripat teal peteng ing sadawane pinggiran mripat

Pelapik mata utawa eyeliner minangka salah sawijining jinis kosmetik sing digunakake kanggo netepake mata . Ditrapake ing kontur mata kanggo nggawe macem-macem efek estetis.