Panganggo:SpesBona

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Wikipedia:Babèl
de-NDieser Benutzer hat Deutsch als Muttersprache.
Cithakan:User af-4
en-3This user can contribute with an advanced level of English.
nl-2Deze gebruiker heeft een gemiddelde kennis van het Nederlands.
Cithakan:User fy-1
jv-0Panganggé puniki mboten saged basa Jawi.
Golèk panganggo miturut basané
Iki arupa kaca panganggo Wikipedia.

Yèn panjenengan nemokaké kaca iki ing situs saliyané Wikipedia, tegesé panjenengan pinuju mbukak sawijining situs salinan (mirror site). Kaca iki bisa waé wis suwé ora dianyari, lan panganggo kaca iki ora duwé hubungan khusus karo situs liya saliyané Wikipedia iku dhéwé. Kaca asli dumunung ing alamat https://jv.wikipedia.org/wiki/Panganggo:SpesBona.

Yayasan Wikimedia