Panganggo:Quastr

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
ja-N この利用者は日本語母語としています。
en-3 This user can contribute with an advanced level of English.
de-1 Dieser Benutzer hat grundlegende Deutschkenntnisse.
jv-0 Panganggé puniki mboten saged basa Jawi.