Panganggo:PancenaBot

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

This is semi manual bot operated by ang.

Bot semi manual menika dolananipun ang.

Panganggo iki sawijining bot sing dioperasèkaké déning Anggoro rembugan.

Iki dudu sawijining panganggo siluman.
Pangurus: Yèn bot iki nglakoni kaluputan sing nggawé kaco, tulung sigra diblokir.