Panganggo:JV03 Arum Jayanti

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

tepangken nama kula Arum Jayanti. kula peserta Papat Limpad saking Universitas Diponegoro Semarang. Kula asalipun Semarang