Panganggo:Hzb pangus

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Wikipedia:Babèl
id-NPengguna ini merupakan penutur ibu bahasa Indonesia.
en-3This user can contribute with an advanced level of English.
zh-1该用户可以使用简单中文进行交流。
jv-0Panganggé puniki mboten saged basa Jawi.
Golèk panganggo miturut basané