Panganggo:CocuBot

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

This bot belongs to Cocu from the Norwegian Wikipedia
It uses standard pywikipedia for adding interwiki links in the main and category namespace
Feel free to contact me on my my talk page if there is any problem with the bot

Wikipedia:Babèl
jv-0Panganggé puniki mboten saged basa Jawi.
Cithakan:User noCithakan:User nnCithakan:User sv-2Cithakan:User da-2
en-2This user can contribute with an intermediate level of English.
de-1Dieser Benutzer hat grundlegende Deutschkenntnisse.
es-1Este usuario puede contribuir con un nivel básico de español.
Golèk panganggo miturut basané
Panganggo iki sawijining bot sing dioperasèkaké déning Cocu rembugan.

Iki dudu sawijining panganggo siluman.
Pangurus: Yèn bot iki nglakoni kaluputan sing nggawé kaco, tulung sigra diblokir.