Panganggo:CERminator

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

I'm Ervin, sysop on bosnian edition of Wikipedia.

Wikipedia:Babèl
bsOvaj korisnik govori maternji jezik kao Bosanski.
en-3This user can contribute with an advanced level of English.
de-3Dieser Benutzer hat sehr gute Deutschkenntnisse.
jv-0Panganggé puniki mboten saged basa Jawi.
Golèk panganggo miturut basané