Panganggo:Bennylin

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Aerlinn in Edhil o Imladris.png


id-NPengguna ini merupakan penutur ibu bahasa Indonesia.
en-4This user can contribute with a near-native level of English.
jv-3Panganggé puniki gadhah kawruh inggil basa Jawi.