Panganggo:Bennylin

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Aerlinn in Edhil o Imladris.png


id Pengguna ini merupakan penutur ibu bahasa Indonesia
en-4 This user speaks English at a near-native level.
jv-3 Panganggé puniki gadhah kawruh inggil basa Jawi.