Pambazo

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Pambazo
Pambazos for sale in Mexico City
Pambazos for sale in Mexico City
JinisPambazo bread
Panggonan asalMexico
Tlatah utawa prajaMéxico city
Buku masakan: Pambazo

Pambazo yaiku panganan Mexico utawa antojito (mirip banget karo torta ) sing digawé saka roti pambazo dicelup lan digoreng ing saos lada guajillo abang lan diisi karo papas con chorizo ( kentang karo chorizo ) utawa mung karo papas.

Roti sing digunakake kanggo pambazos putih lan ora duwe kulit garing. Roti mligi iki digawé saka glepung, lan luwih lembut tinimbang bolillo sing padha (uga digunakake kanggo roti lapis), sing ngidini nahan pola kasebut nalika direndhem ing saus. Telpon biasane ditemokake ing roti roti Meksiko ing ngendi adol kaya roti putih liyane.