Palt

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Palt
Palt exterior.jpg
Palt with butter and lingonberry jam
Panggonan asalSweden
VariasiBlodpalt, pitepalt
Buku masakan: Palt  Médhia: Palt

Palt minangka salah sawijining olahan arupa pangsit kentang sing diisi daging Swèdhen tradisional, sing akeh macem-macem jinis. Palt luwih umum ing sisih lor Swèdhen. Palt biasane disedhiyakake karo butter lan lingonberry, lan segelas susu adhem ing sisih.

Mentega disiapake ing tumpukan kanggo kasedhiya ing palt