Paku

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Paku

Paku iku piranti sing dienggo ngelètaké bahan-bahan bangunan lan racaké digawé saka wesi. Paku yèn dienggo carané ditancebaké dithuthukaké karo palu.

Wikipedia
Artikel punika, artikel dhasar ingkang kedah dipundarbèni sadaya basa.


Delengen uga[besut | besut sumber]