Paku

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Paku

Paku iku piranti sing dienggo ngelètaké bahan-bahan bangunan lan biasané digawé saka wesi. Paku yèn dienggo carané ditancebaké dithuthukaké karo palu.

Wikipedia
Artikel punika, artikel dhasar ingkang kedah dipundarbèni sadaya basa.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Paku&oldid=804764"