Paku

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Paku

Paku iku piranti sing dienggo ngelètaké bahan-bahan bangunan lan biasané digawé saka wesi. Paku yèn dienggo carané ditancebaké dithuthukaké karo palu.

Wikipedia
Artikel punika, artikel dhasar ingkang kedah dipundarbèni sadaya basa.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Paku&oldid=804764"