Pakis enom gulung

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sajian pitik kalebu kepala rebab

Fiddleheads utawa sayuran ijo yaiku wulu saka pakis enom, dipanen kanggo digunakake minangka sayuran .

Yen ditinggalake ing tanduran, saben rebab bakal mbukak frond anyar ( vernasi sirkulasi ). Nalika kepala rebab dipanen ing wiwitan musim sadurunge frond dibukak lan wis tekan dhuwur, potongane cedhak karo lemah.[butuh sitiran]

Fiddleheads duwe kegiyatan antioksidan, minangka sumber asam lemak omega-3 lan omega-6, lan akeh zat zat besi lan serat. [1] Varietas fiddleheads tartamtu wis kabukten dadi karsinogenik . (Deleng keracunan payau )

Ember rebab sing lagi dikoleksi
Pakis Fiddlehead minangka sayuran

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Agriculture Canada Study". agr.gc.ca.