Menyang kontèn

Pakicetus

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Pakicetus inachus

Pakicetus iku salah sawijining genus cetacea amfibi sing wis pupus. Kéwan iki urip ing Pakistan nalika mangsa Eosen, sakiwatengené 50 yuta taun kapungkur.

Delengen uga[besut | besut sumber]