Pai truwèlu

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Rabbit pie
MeatPie.JPG
A meat pie made with rabbit and chicken
JinisSavoury pie
Woworan pokokrabbit, onions, celery and carrots
Buku masakan: Rabbit pie  Médhia: Rabbit pie

Rabbit pie iminangka olahan saka kelinci. Iki ngemot bumbu kaya ta bawang, sledri lan wortel ditutup karo kulit pai.

Referensi[besut | besut sumber]