Pageblug Covid-19 ing Taiwan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Pandemi COVID-19 ing Taiwan
COVID-19 outbreak Taiwan per capita cases map.svg
Kasus terkonfirmasi per 100.000 penduduk miturut subdivisi
COVID-19 outbreak Taiwan per capita cases map townships.svg
Kasus terkonfirmasi per 100,000 penduduk miturut kuthapraja
LaraCOVID-19
Turunan VirusSARS-CoV-2
KapernahTaiwan
Kadadéan kapisanBandar Udara Internasional Taoyuan
Surya wiwitan21 Januari 2020
(2 years, 7 months, 3 weeks and 5 days)
SumberWuhan, Hubei, Tiongkok
Kadaéan kang kacathet20,922 (8 Maret 2022)[1][2][3]
Mati
853 (8 Maret 2022)[1][2][3]
Sana kang resmi
Taiwan Centers for Disease Control

Pageblug COVID-19 ing Taiwan yaiku bagean saka pageblug kabeh donya penyakit koronavirus 2019 (COVID-19) sing disebabke dening sindrom pernapasan akut abot koronavirus 2 (SARS-CoV-2). Ing 8 Maret 2022, 11,878,915 tes sampun dilakoni ing Taiwan, 20,922 diantarane menika kasus terkonfirmasi, kalebu 853 kasus wong seda.[1]

Referensi[besut | besut sumber]

  1. a b c "Taiwan Centers for Disease Control". Taiwan Centers for Disease Control. Dibukak ing 2 March 2022.
  2. a b "Taiwan COVID-19 Corona Tracker". Corona Tracker. Dibukak ing 2 March 2022.
  3. a b "Corona Dash Board". Dibukak ing 2 March 2022.

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Cithakan:COVID-19