Menyang kontèn

Pageblug Covid-19 ing Kuwait

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Pageblug Covid-19 ing Kuwait
LaraCOVID-19
Turunan VirusSARS-CoV-2
KapernahKuwait
Kadadéan kapisanKutha Kuwait
Surya wiwitan24 Februari 2020
SumberWuhan, Hubei, Tiongkok
Kadaéan kang kacathetCithakan:COVID-19 data/Text
Kadéan kang aktif226[1]
Mari410,575[1]
Mati
Cithakan:COVID-19 data/Text
Sana kang resmi
corona.e.gov.kw

Pageblug Covid-19 ing Kuwait yaiku bagean saka pageblug kabeh donya penyakit koronavirus 2019 (COVID-19) sing disebabke dening sindrom pernapasan akut abot koronavirus 2 (SARS-CoV-2). Kasus terkonfirmasi kapisan ing Kuwait diumumke ing 24 Februari 2020.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. a b "COVID 19 Updates". e-govkw.

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Cithakan:COVID-19