Pageblug Covid-19 ing Kaamiran Arab Manunggal

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Pageblug COVID-19 ing Kaamiran Arab Manunggal
LaraCOVID-19
Turunan VirusSARS-CoV-2
KapernahKaamiran Arab Manunggal
Kadadéan kapisanDubai[1]
Surya wiwitan29 Januari 2020
(4 years, 1 month, 2 weeks and 6 days)
SumberWuhan, Hubei, Tiongkok
Kadaéan kang kacathetCithakan:COVID-19 data/Text
Kadéan kang aktif25,258[2]
Mari749,254[2]
Mati
Cithakan:COVID-19 data/Text
Sana kang resmi
covid19.ncema.gov.ae/en

Pandemi COVID-19 ing Kaamiran Arab Manunggal yaiku bagean saka pageblug kabeh donya penyakit koronavirus 2019 (COVID-19) sing disebabke dening sindrom pernapasan akut abot koronavirus 2 (SARS-CoV-2). Kasus terkonfirmasi kapisan ing Kaamiran Arab Manunggal diumumke ing 29 Januari 2020. Nagara kasebut menika nagara kapisan ing Wetan Tengah sing ngelaporke kasus terkonfirmasi.[3]

Referensi[besut | besut sumber]

  1. Nandkeolyar, Karishma (29 January 2020). "Coronavirus in UAE: Four of a family infected". Gulf News. Diarsip saka asliné ing 29 January 2020. Dibukak ing 29 January 2020.
  2. a b "UAE Coronavirus (COVID-19) Updates". UAE's national emergency crisis and disaster management authority. Dibukak ing 2021-12-01.
  3. Turak, Natasha (29 January 2020). First Middle East cases of coronavirus confirmed in the UAE CNBC.com. Retrieved 19 March 2020.

Pranala jaba[besut | besut sumber]

  • Data and maps, frequently updated:

Cithakan:COVID-19