Pageblug Covid-19 ing Georgia (nagara)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Pageblug Covid-19 ing Georgia (nagara)
COVID-19 Outbreak Cases in Georgia per regional unit (municipality).svg
LaraCOVID-19
Turunan VirusSARS-CoV-2
KapernahGeorgia
Kadadéan kapisanTbilisi
Surya wiwitan26 Februari 2020 (2 tahun, 11 bulan dan 9 hari)
SumberWuhan, Hubei, Tiongkok
Kadaéan kang kacathet623,830[1]
Mari594,669[1]
Mati
9,134[1]
Sana kang resmi
stopcov.ge

Pageblug Covid-19 terkonfirmasi nyebar menyang Georgia. Kasus kapisan terkonfirmasi ing Tbilisi ing 26 Februari 2020.[2]

Referensi[besut | besut sumber]

  1. a b c "StopCOV.ge".
  2. Masalah sitiran: Tenger <ref> ora trep; ora ana tèks tumrap refs kanthi jeneng georgiatoday.1

Cithakan:COVID-19