Menyang kontèn

Padhang Bulan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
     

Padhang Bulan iku tembang dolanan kang biyasa ditembangaké déning bocah-bocah cilik ing tanah Jawa.

Lirik[besut | besut sumber]

Yo prakanca dolanan ing njaba
Padhang mbulan padhangé kaya rina
Rembulané kang ngawé-awé
Ngélikaké aja turu soré-soré

Uga delengen[besut | besut sumber]