Tembang Bocah

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Kupu Kuwi

Kupu kuwi dak incupe

Mung aburmu ngewuhake

Ngalor ngidul ngetan bali ngulon

Mrana-mrene mung saparan-paran

Sapa bisa ngincupake

Mentas menclok cegreg

Nuli mabur bleber