Prodhuk dhomèstik bruto

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
(Dilih saka PDB)

Prodhuk domèstik bruto (PDB) sajeroning èlmu ékonomi iku aji kabèh barang lan jasa sing diprodhuksi d’ening sawiji nagara ing période tinamtu. PDB minangka salah siji métode kanggo ngitung pikolèhan nasional.