Pècha Kucha

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Pembicara ing PechaKucha Night ing Cluj-Napoca , Rumania

Pècha Kucha (Basa Jepang: ぺちゃくちゃ , IPA: [petɕa kɯ̥tɕa] , [1] chit-chat ) yaiku gaya presentasi akas, sing 20 gambar ditampilake saben 20 detik (total 6 menit lan 40 detik). Format sing nggawe cekak lan cepet iki ndhukung acara multi-pawicara sing disebut PechaKucha Nights (PKNs). [2] [3]

Catetan sikil[besut | besut sumber]

  1. Pronunciasi Jepang ing Forvo
  2. "Case details for Community Trade Mark E5374426". United Kingdom: Intellectual Property Office. 11 February 2008. 
  3. "Case details for Trade Mark 2417930". United Kingdom: Intellectual Property Office. 9 June 2006.