Ostrów Lubelski

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Ostrów Lubelski
POL Ostrów Lubelski COA.svg
Lambang Ostrów Lubelski
Barkas:POL Ostrów Lubelski map.svg
Lokasi Ostrów Lubelski
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Ostrów Lubelski
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Ostrów Lubelski iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi... jiwa.