Ostrów Lubelski

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Ostrów Lubelski
POL Ostrów Lubelski COA.svg
Lambang Ostrów Lubelski
120px
Lokasi Ostrów Lubelski
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Pedunung: ... jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Ostrów Lubelski
Situs wèb resmi:
Politik
Walikutha: ...

Ostrów Lubelski iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé pedunung ... jiwa.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Ostrów_Lubelski&oldid=817889"