Osiek

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Osiek
POL Osiek COA.svg
Lambang Osiek
120px
Lokasi Osiek
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Osiek
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Osiek iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki nduwé padunung ± ... jiwa.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Osiek&oldid=1090688"