Oriflame

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

Oriflame inggih punika satunggaling prusahaan kosmetik alami saking Swedia. Madeg rikala taun 1967 ing Swedia. Mr. Jonas lan Rober af Jochnick inggih punika ingkang madegaken perusahaan punika.

Oriflame ing Indonesia[besut | besut sumber]

Oriflame mlebet ing Indonesia kawit taun 1987 lan wonten ngandhaping PT. Orindo Alam Ayu.

Konsultan Oriflame Oriflame nyade produk-produkipun kanthi tenaga langsung. piyambakipun angsal opah saking sadaya sadean kanthi pribadhi lan angsal opah saking sadean satunggal tim.

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Formulir Pendaftaran Oriflame[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Oriflame&oldid=1014484"