Oppo

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Oppo ya iku perusahaan produsen piranti elektronik sing dumunung ing kutha Guangdong, China.

referensi[besut | besut sumber]