Oppo

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Oppo ya iku perusahaan produsen piranti elektronik sing dumunung ing kutha Guangdong, China.

referensi[besut | besut sumber]