Omar Karami

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Omar Karami (lair 7 September 1934 - surut 1 Januari 2015), nalika tilar donya umuré 80 taun, iku sawijining pulitikus Libanon lan manten Mahamantri (1990–1992, 2004–2005).[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]