Oleokimia

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Oleokimia iku barang olahan saka gajih.Contoné mentega, sabun, lan lenga klentik. Oleokimia klebu barang sing bisa dianyari lan klebu sumber ènèrgi alternatif.