Olahan Sami

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Mangkok susu susu

Masakan Sami minangka salah sawijining jinis olahan masarakat saka wilayah Sápmi kanggo masarakat Sami, sing kalebu ing Nurwègen, Swèdhen, Finlan lan Ruslan . Masakan tradisional saben daerah duwe sipat masing-masing.