Olahan Sakha

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kierchekh minangka panganan cuci mulut Sakha sing populer.

Salah sawijining sajian Sakha sing paling misuwur yaiku stroganina, iwak irisan lancip sing irisan lancip. Nanging, stroganina uga disiapake nggunakake daging foal lan ati. [1] Iki dipangan nganggo bumbu pedhes saka labu. Hidangan iwak liyane sing populer yaiku indigirka, sajian sing kalebu kubus iwak beku sing dibumbui bawang, uyah, mrico, lan liya-liyane. [2]

Salah sawijining panganan cuci mulut sing paling populer yaiku kierchekh, sajian manis sing digawe krim, woh wohan beri, lan gula, sing bisa ditambahake susu.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Traditional Yakut dishes: From tongue to tail". Dibukak ing 28 March 2020.
  2. "INDIGIRKA SALAD". Russia Travel. Dibukak ing 28 March 2020.