Olahan Roadkill

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kentucky burgoo, sing kadhang kala ngemot roadkill.

Masakan roadkill minangka salah sawijining jinis olahan lagi nyiapake lan mangan roadkill, kewan sing ditabrak kendharaan lan ditemokake ing sadawane dalan. Iki minangka praktik sing ditindakake dening subkultur cilik ing Amerika Serikat, Kanada kidul, Inggris, lan negara-negara Kulon liyane uga ing bagean liya. Iki uga dadi topik humor lan legenda kutha