Olahan Bashkir

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Beshbarmak nganggo kentang

Masakan Bashkir ( Masalah Lua ing Modhul:Lang larik 1120: attempt to index field 'article_name' (a nil value). ) yaiku salah sawijining jinis masakan tradisional Bashkir . Cara urip, lan dominasi ternak sapi nyumbang budaya, tradisi, lan masakan Bashkir.

Boekken
Beremes
beremes karo keju pondok
Intermitter