Oh Land of Beauty

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Oh_Land_of_Beauty&oldid=812569"