Ośno Lubuskie

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Ośno Lubuskie
POL Ośno Lubuskie COA.svg
Lambang Ośno Lubuskie
120px
Lokasi Ośno Lubuskie
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Ośno Lubuskie
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Ośno Lubuskie iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi... jiwa.