Nyepakaké panganan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Penyiapan panganan ing Stasiun Udara Naval, Pulo Whidbey, negara bagian Washington

Rangkuman ing ngisor iki diwenehake minangka ringkesan lan pandhuan topikal kanggo nyiyapake panganan. Nyiyapake panganan – wujud seni lan ilmu terapan sing kalebu nanging ora mung winates kanggo masak .