Nowa Sarzyna

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Nowa Sarzyna
POL Nowa Sarzyna COA.svg
Lambang Nowa Sarzyna
120px
Lokasi Nowa Sarzyna
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Nowa Sarzyna
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Nowa Sarzyna iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi... jiwa.