Nistha

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Nistha ya iku tumindak kang ala, ora trep karo suba sita, tata krama lan unggah - ungguh masarakat Jawa.