Niepołomice

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Niepołomice
POL Niepołomice COA.svg
Lambang Niepołomice
120px
Lokasi Niepołomice
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Niepołomice
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Niepołomice iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki taun 2006 nduwé padunung 8537 jiwa.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Niepołomice&oldid=1001652"