Nicola Rizzoli

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Nicola Rizzoli (lair tanggal 5 Oktober 1971)iku sawijining wasit bal-balan saka Italia. Dhêwêké wis dadi wasit FIFA wiwit taun 2003. Ing taun 2012 dhêwèké uga dadi wasit ing UEFA Euro 2012.