Ngethok

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Jinis gunting - njahit (kiwa), kertas (tengah), pawon (tengen)
Pemotong kaca, nuduhake roda pemotong baja sing atos (kiwa kiwa), kedudukan kanggo njupuk, lan bal (ing pucuk gagang) kanggo nutul

Nglereni iku salah sawijining tumindak misahake utawa mbukak barang fisik, dadi loro utawa luwih bagian, liwat aplikasi saka acutely katuntun pasukan .