Ngasem

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Ngasem punika peken kéwan ingkang paling ageng ing Ngayogyakarta.[1]

rujukan[besut | besut sumber]

  1. "Pasar Burung". Tiket.com. Dijupuk 3 Mei 2014.  Priksa gandra date ing: |access-date= (pitulung)