Ngasem

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Ngasem punika peken kéwan ingkang paling ageng ing Ngayogyakarta.[1]

rujukan[besut | besut sumber]

  1. "Pasar Burung". Tiket.com. Retrieved 3 Mei 2014. Check date values in: |accessdate= (help)