Nestlé Bear Brand

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Van saka Daihatsu Luxio (ing Denpasar, Indonesia) iki digunakaké ing brand saka susu sing Bear Brand.

Bear Brand dadi punika brand saka susu bubuk ian sterilized susu a milik saka Nestlé. Kang didol saindhenging Asia Kidol-Wétan. Tembung brand saka susu in Swiss dadi Bärenmarke.