Neraca (akuntansi)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Neraca inggih punika laporan keuangan perusahaan ingkang gambarke kaanan harta, modal lan utang wonten perusahaan sawisé satunggal periode.