Neraca (akuntansi)

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Neraca inggih punika laporan keuangan perusahaan ingkang gambarke kahanan harta, modal lan utang wonten perusahaan sawise setunggal periode.