Neraca (akuntansi)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Neraca inggih punika laporan keuangan perusahaan ingkang gambarke kaanan harta, modal lan utang wonten perusahaan sawisé satunggal periode.