Neraca (akuntansi)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Neraca inggih punika laporan keuangan perusahaan ingkang gambarke kahanan harta, modal lan utang wonten perusahaan sawisé satunggal periode.