Neraca (akuntansi)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Neraca inggih punika laporan keuangan perusahaan ingkang gambarke kahanan harta, modal lan utang wonten perusahaan sawise setunggal periode.