Modal

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Modal Inggih punika harta utawi barang ingkang saged kanggé dadosaken kekayaan perusahaan, modal sumbere saking sing gadah perusahaan.