Modal

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Modal Inggih punika harta utawi barang ingkang saged kanggé dadosaken kekayaan perusahaan, modal sumbere saking sing gadah perusahaan.