Modal

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Modal Inggih punika harta utawi barang ingkang saged kanggé dadosaken kekayaan perusahaan, modal sumbere saking sing gadah perusahaan.