Nekla

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Nekla
POL Nekla COA.svg
Lambang Nekla
120px
Lokasi Nekla
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Nekla
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Nekla iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi 6,623.